• 2012 yılından itibaren düzenlenen Vodafone Liselerarası Müzik Yarışması’na okulumuz düzenli olarak katılmaktadır.
  • 2012 yılında en iyi beste ve en iyi ikinci kız solist ödülü,
  • 2013 yılında en iyi ikinci beste ödülü,
  • 2014 yılında en iyi beste dalında üçüncülük ödülü alınmıştır. Yarışmanın yapılmaya başlandığı 2012 yılından beri 3 sene ard arda finale kalıp ödül alan Türkiye’deki tek okul olmanın gurununu yaşamaktayız.
  • 2010 yılından itibaren düzenlenen Sanremo Müzik Yarışması’na okulumuz düzenli olarak katılmaktadır.
  • 2010 yılında Jüri Özel Ödülü,
  • 2011 yılında ikincilik Ödülü,
  • 2014 yılında ikincilik ödülü alınmıştır.
  • 2013 yılından itibaren düzenlenen Mozart Piyano yarışmasında okulumuz tarafından 2013 Jüri Özel Ödülü alınmıştır.
  • 2008 yılından itibaren geleneksel olarak Lise 4 Veda Konseri yapılmaktadır. Lise 4 öğrencilerimiz 5 yıllık okul yaşantılarında yaptıkları çalışmalar ile son kez Okulumuzun konser salonunda performans sergilerler.
  • 2002 yılından itibaren Hazırlık, Lise 1, Lise 2, Lise 3 seviyelerindeki okul orkestralarımız yaptıkları çalışmaları yıl sonu konserlerinde sahnelerler.
  • Aralık ayında Yeni Yıl Konserimiz, Klasik Müzik Orkestrası öğrencileri tarafından yapılmaktadır.
  • 2008 yılından itibaren düzenli olarak yıl sonu hazırlık korosu çalışmalarını sunar.
  • 2008 yılından itibaren okulumuz bünyesinde bulunan hazırlık yatılı öğrencilerimiz için gitar ve piyano kursları verilmektedir.
  • Blake kültür merkezinde seviyelerin düzenli resim, grafik tasarım, fotoğraf ve seramik sergileri her ay düzenlenmektedir.