Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN İŞE ALIM PLATFORMUMUZ teachabroadturkey.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Koleji’nde görevlendirilmek üzere,

“Eğitim Teknolojileri Uzmanı” alınacaktır.

Aranan Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • En az 2 yıl eğitim kurumlarında deneyim sahibi,
  • Eğitimde Teknoloji entegrasyonu tecrübesi olan ,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan ve olmayı hedefleyen,
  • Yenilikçi eğitim uygulamaları ile öğrencileri geleceğin mesleklerine hazırlayabilecek,
  • Kodlama ve maker çalışmalarında deneyim sahibi,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, üretken, yüksek motivasyon ve özgüven sahibi,
  • İleri derecede İngilizce bilgisine sahip, İngilizce ders verebilecek.

İlgilenen adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine iletmeleri rica olunur.

Tüm başvurular gizlilik prensibi ile değerlendirilecektir.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız (GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle