Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

Our school is expanding its alumni engagement support programs and we are excited to add a new position to our dynamic ACI team:

Alumni Development Manager

who has a strong school spirit and passion to establish sustainable engagement and relations amongst the alumni and is willing to serve as a bridge between the school and this precious group to create additional awareness, belonging, loyalty and joy of staying in touch with their Alma Mater.

If you have:

• A degree in business administration and related fields
  • Native speaker competency in Turkish and English
  • Experience in managing alumni relations, fundraising, and corporate social responsibility
  • Solid experience in designing strategies and implementation
  • Experience in recruiting, managing and motivating volunteers

If you trust your:

• Strong collaborative skills
  • Outstanding written and oral communication skills
  • Excellent multi-tasking, problem-solving and time-management skills
  • Great interpersonal relationship skills
  • Ability to motivate and inspire
  • Strong data-driven, analytical, technological, and administrative skills
  • Capability to remain calm and effective under pressure
  • Self-motivation
  • Skills required to work in a matrix organization

If you are:

• An energetic, outgoing, warm, and friendly person who enjoys the company of others
  • Dynamic , engaging and enthusiastic

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi veri tabanımızda bulunması için bizlerle paylaşabilirsiniz.

"CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak ACI, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Öğretmen, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluşturacağının bilincindedir.

SEV/Amerikan Okulları'nın önceliği öğrencilerine güvenli ortamlarda eğitim sağlamaktır. Bu sözleşmeye imza atarak, öğretmen bugüne dek,

• çocuk korumayı tehdit edebilecek herhangi bir suç işlemediğini,

• bu tür bir suçlamaya maruz kalmadığını,

• bu tür bir suça hiçbir şekilde karışmadığını ve kanıtların/bilgilerin gizlenmesi konusuna dahil olmadığını peşinen beyan ve kabul eder.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle