Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Özel İzmir Amerikan Koleji’nde görevlendirilmek üzere,

“Eğitim Teknolojileri Öğretmeni” alınacaktır.

Aranan Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • En az 2 yıl eğitim kurumlarında deneyim sahibi,
  • Eğitimde Teknoloji entegrasyonu tecrübesi olan ,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan ve olmayı hedefleyen,
  • Yenilikçi eğitim uygulamaları ile öğrencileri geleceğin mesleklerine hazırlayabilecek,
  • Kodlama ve maker çalışmalarında deneyim sahibi,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, üretken, yüksek motivasyon ve özgüven sahibi,
  • İleri derecede İngilizce bilgisine sahip, İngilizce ders verebilecek.

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine 30 Mayıs 2019 tarihine kadar iletmeleri rica olunur.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Koleji’nde görevlendirilmek üzere

Laboratuvar Asistanı alınacaktır.

• Tercihen üniversitelerin Kimya, Fizik ya da Biyoloji bölümlerinden mezun,
  • İyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce dil bilgisine sahip,
  • MS Ofis uygulamalarını (Word, Excel ve PowerPoint) iyi derecede kullanabilen,
  • Eğitimde teknolojiyi ve araçlarını iyi kullanabilen,
  • Etkin planlama ve organizasyon becerisine sahip,
  • İş takibi kuvvetli,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine 30 Mayıs 2019  tarihine kadar iletmelerini rica ederiz.

Tüm başvurular gizlilik prensibi ile değerlendirilecektir.

Okul Yönetimi ilanda belirtilen son başvuru tarihinden önce ilanı kaldırma hakkına sahiptir.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle