Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı için açık pozisyonumuz bulunmamaktadır.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak İzmir Amerikan Koleji(ACI), işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

SEV/Amerikan Okulları’ndaki öğretmenler, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle