Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

E-Learning Dijital Tasarım Sorumlusu

Sağlık ve Eğitim Vakfı, Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji, Tarsus Amerikan Koleji, SEV Amerikan Koleji, Üsküdar SEV, İzmir SEV, Tarsus SEV İlköğretim kurumları ile Redhouse yayınevini yönetmekte olan Türkiye’nin en köklü kurumlarından biridir. Vakfın, Türkiye’deki geçmişi 150 yıla dayanmaktadır ve yüzyıllardır dünyayı ve Türkiye’yi şekillendiren nesiller yetiştirir.

Şimdi SEV, bu nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaktan heyecan duyacak İstanbul, İzmir ve Tarsus Kurumlarında görev alacak ‘’E – Learning Dijital Sorumlusu’’ pozisyonu için ekip üyeleri arıyor.

GENEL NİTELİKLER

·       Tercihen üniversitelerin Görsel İletişim, Grafik Tasarım, Animasyon-film yapımı, Sinema-Televizyon veya ilgili bölümlerin lisans programlarından mezun,

·       Tercihen bu alanda en az 2 yıl deneyimli,

·       İleri derecede İngilizce dil bilgisine sahip,

·       Profesyonel video üretiminde çalışmış, çekim tecrübesi olan,

·       Kamera, ışıklandırma ve ses sistemlerini kullanabilen,

·       Video Prodüksiyon hazırlayabilen ve bu konularda deneyim sahibi olan,

·       Final Cut pro, Logic X Pro, Adobe After Effect, Anime Studio Pro, Premiere, Illustrator ve Photoshop programlarını kullanabilen,

·       İskelet yapısı oluşturup animasyona dönüştürebilen,

·       2D/3D animasyon yapabilen,

·       Yaratıcı ve dijital trendleri yakından takip eden,

·       Öğrenmeye açık ve kendini iyi ifade edebilen,

·       İnsan ilişkileri kuvvetli olan,

·       Dikkatli, disiplinli, pratik, üretken,

·       Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

İŞ TANIMI

·       Eğitim senaryolarını etkileşimli e-öğrenme görseline dönüştürmek,

·       İçeriklerin görsel çekimini, kurgusunu yapmak ve uygulamak,

·       Sunum, montaj ve etkinlik görsellerini oluşturmak,

·       Uzaktan eğitim materyallerini e-öğrenme araçlarını kullanarak geliştirmek,

·       Var olan e-öğrenme eğitimlerinde değişiklik ve geliştirmeler yapmak,

·       Eğitimlerde yer alacak içeriklerin animasyonlarını oluşturmak, konuyu destekleyici oyunları görselleştirmek,

·       Yeni eğitsel projelerin hayata geçirilmesini sağlamak,

·       Hazırladığı ilgili içerikleri platforma yüklemek,

·       Stüdyonun düzeni, programı ve kullanıma hazır hale getirilmesinden sorumlu olmak,

·       Stüdyo ekipmanlarının sağlıklı çalışmasından sorumlu olmak,

·       İçerik arşivlerinden sorumlu olmak.

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak kurumlarımız, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Kurumlarımızda çalışanlar, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, SEV’in etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Koleji’nde görevlendirilmek üzere,

Erkek Öğrenci Yurdumuz için yarı zamanlı  (Part Time) Belletmen alınacaktır.

Belletmen; Özel İzmir Amerikan Koleji yurdundaki yatılı erkek öğrencileri, yurt yaşamlarında sosyal ve akademik olarak desteklemekle sorumludur. Belletmenin haftanın belli günlerinde yatılılıkta belirlenen program dahilinde yurtta kalması beklenir.

Aranan Genel Nitelikler:

• Üniversite mezunu,
  • Tercihen pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
  • Okul ve yurt ortamında çalışmak konusunda istekli,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi kuvvetli
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Dinamik, motivasyonu yüksek ve özgüven sahibi

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine iletmelerini rica ederiz.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi veri tabanımızda bulunması için bizlerle paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

"CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak ACI, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Öğretmen, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluşturacağının bilincindedir.

SEV/Amerikan Okulları'nın önceliği öğrencilerine güvenli ortamlarda eğitim sağlamaktır. Bu sözleşmeye imza atarak, öğretmen bugüne dek,

• çocuk korumayı tehdit edebilecek herhangi bir suç işlemediğini,

• bu tür bir suçlamaya maruz kalmadığını,

• bu tür bir suça hiçbir şekilde karışmadığını ve kanıtların/bilgilerin gizlenmesi konusuna dahil olmadığını peşinen beyan ve kabul eder.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle