Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

Okulumuza, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında görevlendirilmek üzere

Laboratuvar Sorumlusu

alınacaktır.

• Üniversitelerin fen ve edebiyat fakültelerinin Fizik, Kimya, Biyoloji ya da Biyokimya bölümünden mezun ya da üniversitelerin eğitim fakültelerinin Fizik, Kimya ya da Biyoloji Öğretmenliği bölümünden mezun,
  • Tercihen iyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce dil bilgisine sahip,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Eğitimde teknolojiyi ve araçlarını iyi kullanabilen,
  • Etkin planlama ve organizasyon becerisine sahip,
  • İş takibi kuvvetli,
  • Erkek adaylarımız için askerlik hizmetini tamamlamış

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine iletmelerini rica ederiz.

Tüm başvurular gizlilik prensibi ile değerlendirilecektir.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi veri tabanımızda bulunması için bizlerle paylaşabilirsiniz.

"CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak ACI, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Öğretmen, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluşturacağının bilincindedir.

SEV/Amerikan Okulları'nın önceliği öğrencilerine güvenli ortamlarda eğitim sağlamaktır. Bu sözleşmeye imza atarak, öğretmen bugüne dek,

• çocuk korumayı tehdit edebilecek herhangi bir suç işlemediğini,

• bu tür bir suçlamaya maruz kalmadığını,

• bu tür bir suça hiçbir şekilde karışmadığını ve kanıtların/bilgilerin gizlenmesi konusuna dahil olmadığını peşinen beyan ve kabul eder.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle