ACI öğrenci ve velilerimiz, ACI Education Day (Eğitim Fuarı) etkinliği kapsamında Türkiye'den ve yurt dışından okulumuza gelen üniversitelerle bir araya geldiler. ABD, Kanada, İngiltere, Avrupa ve  Uzak Doğu'dan 33 ; Türkiye'den 25 olmak üzere toplam 58 saygın üniversitenin yer aldığı etkinlikte öğrenciler Doç.Dr. Serkan Denizli tarafından verilen "Başarı ve Mutluluğu Tanımlamak: Kişisel Değerler ve İhtiyaçlar" konulu seminere ve yurt dışında üniversite okumak ile ilgili farklı çalıştaylara kaldılar.

Öğrenci ve velilerimiz sonrasında, kampüs içinde kurulan stantlardaki üniversite temsilcileri ile birebir görüşme imkanı yakaladılar. Okulumuzun "Öğrenmek için katıl, hizmet için ayrıl" felsefesinin ışığında, etkinliğe İzmir'deki farklı okullardan veli ve öğrenciler de davet edildi. Rehberlik Bölümümüze ve Yurt Dışı Üniversiteler Danışmanlık Ofisimize bu kapsamlı etkinliğin organizasyonu için teşekkür ederiz.