Bir 10 Kasım’da daha Ulu Önder Atatürk’ü sevgi, saygı, minnet ve özlemle andık. Saat 09.05’te çalan siren sesleri ile amfimizde başlayan Ata’yı Anma Törenimiz okul müdürlerimizin konuşmaları ile devam etti. Öğrenci Birliği Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından çelengimizin Atatürk Büstü'ne taşınmasının ardından başlayan geleneksel Ata'ya Saygı Yürüyüşümüzde öğrencilerimiz Atalarını selamladılar. Sosyal Bilimler Bölümümüz tarafından hazırlanan anlamlı anma programında Atatürk'ün hayatı ile ilgili bilmediğimiz yönlerini keşfettik ve her ne koşul altında olursa olsun vazgeçmeyen ve yılmayan, hep umut taşıyan kişiliğini kendimize örnek edinmemiz gerektiğini bir kez daha anladık. Öğrencilerimizin vesikalık resimleriyle oluşturulan büyük Atatürk resmi de günün anısına güzel bir katkı olarak hafızalarımızda yerini aldı.