Sağlık ve Eğitim Vakfı yöneticilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve mezunlarımızın katıldığı "Açılış Töreni" ile yeni bir eğitim-öğretim yılına "Merhaba" dedik. Bu yıl aramıza katılan ve 70'i ülkemizin 22 farklı ilinden, 98'i ise İzmir'in 19 farklı okulundan olan toplam 168 Hazırlık öğrencimiz tüm amfinin alkışları arasında yerlerini aldılar. Yapılan konuşmaların sonrasında tüm öğrencilerimiz yeni bir eğitim yılına başlamak üzere sınıflarına dağıldılar.

Yeni eğitim- öğretim yılının tüm öğrencilerimize, eğitim kadromuza ve velilerimize başarılı, sağlıklı ve huzur dolu günler getirmesini diliyoruz.

Törende konuşma yapan öğrencilerimizin paylaşımları törene katılanlar tarafından beğeniyle dinlendi. İşte o konuşmalar:

Öğrenciler adına Türkçe konuşma -Can Tamer

Öğrenciler adına İngilizce konuşma - Nazlı İris Özen