İzmir SEV'de düzenlenen ve farklı ülke ve şehirlerden 75 takımın katıldığı World Scholar's Cup Bölge Finallerinde okulumuz adına yarışan Lara Öztürkeri, Bahar Yoleri ve Duygu Çakmur "Senior" kategorisinde ikinci olarak, Haziran ayında Bangkok'ta düzenlenecek olan Dünya finallerine katılma hakkı kazandılar. Öğrencilerin İngilizce olarak yazma ve münazara becerilerinin yanısıra genel kültürlerini de sergiledikleri bu turnuvada bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve kulüp öğretmenleri Meredith Phinney'i kutlarız!