Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Koleji’nde görevlendirilmek üzere

Tam zamanlı (Full Time) ve / veya Yarı Zamanlı  (Part Time) Kimya Öğretmeni alınacaktır.

Aranan Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin eğitim fakültelerinin Kimya Öğretmenliği bölümünden mezun ya da üniversitelerin fen fakültelerinin  Kimya bölümünden mezun ve üzerine eğitim bilimlerinde yüksek lisans eğitimini tamamlamış,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • Tercihen IB programı deneyimine sahip ve tercihen alanında en az 5 yıl deneyimli,
  • Akademik IELTS İngilizce sınavında; konuşma alanında en az 7.0, genel toplamda en az 6.5 puanına sahip,
  • Tercihen ulusal ve uluslararası proje yarışmalarında öğrencilerine liderlik tecrübesine sahip,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan ve olmayı hedefleyen,
  • Eğitimde teknolojiyi ve araçlarını iyi kullanabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Öğretmeyi seven ve motivasyonu yüksek,
  • Erkek adaylarımız için askerlik görevini tamamlamış

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine iletmelerini rica ederiz.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Koleji Rehberlik Bölümünde görev yapacak

Psikolojik Danışman alınacaktır.

Aranan Genel Nitelikler:

• ·   Üniversitelerin Psikolojik Danışmanlık ya da Psikoloji bölümlerinden mezun,
  • ·   Psikoloji mezunu ise formasyon eğitimini tamamlamış,
  • ·   Eğitim kurumlarında lise seviyesinde  psikolojik danışmanlık deneyimi olan,
  • ·   Psikolojik Danışmanlık becerisi kuvvetli, bu yönde kendisini geliştirmiş,
  • ·   Eğitim teknolojilerini çok iyi kullanabilen,
  • ·   Tercihen ilgili alanda Yüksek Lisans sahibi,
  • ·   Tercihen iyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce dil bilgisine sahip,
  • ·   İnsan ilişkilerinde açık ve güvenilir,
  • ·   İletişim becerisi kuvvetli,
  • ·   Topluluk karşısında etkili sunum yapabilen,
  • ·   Alanındaki güncel gelişmeleri takip eden, araştırmacı,
  • ·   Değişime ve gelişime karşı açık ve esnek,
  • ·   Ekip çalışmasına yatkın, biz bilincine sahip,
  • ·   Psikolojik dayanıklılığı yüksek, kriz durumlarında soğuk kanlı ve sakin kalabilen,
  • ·   Erkek adaylarımız için askerlik görevini tamamlamış

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr  adresine iletmelerini rica ederiz.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi veri tabanımızda bulunması için bizlerle paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

"CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak ACI, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Öğretmen, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluşturacağının bilincindedir.

SEV/Amerikan Okulları'nın önceliği öğrencilerine güvenli ortamlarda eğitim sağlamaktır. Bu sözleşmeye imza atarak, öğretmen bugüne dek,

• çocuk korumayı tehdit edebilecek herhangi bir suç işlemediğini,

• bu tür bir suçlamaya maruz kalmadığını,

• bu tür bir suça hiçbir şekilde karışmadığını ve kanıtların/bilgilerin gizlenmesi konusuna dahil olmadığını peşinen beyan ve kabul eder.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle