SİTE HARİTASI
ADAY ÖĞRENCİLER » KAYIT BİLGİLERİ
Araçlar:

Türkiye’nin en iyi liselerinden birine girmeye hazır mısınız?

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı için Özel Ortaöğretim Okulları (Türk ve Yabancı Özel Okullar), 8. sınıf SBS ham puanına göre taban puan ilanı, ön kayıt ve kesin kayıt yolu ile öğrencilerini seçmeye karar vermiştir.

Bu karara göre ACI, Türkiye Özel Okullar Sınav Yürütme Komisyonu tarafından oluşturulan kayıt takvimine uygun olarak kendi taban puanını belirleyecek, ACI’yı tercih eden ve puanı yeterli olan öğrencilere ön kayıt yapacak ve belirlenen kontenjana göre kayıt hakkı kazanan öğrencileri belirleyecektir.

2013-2014 ders yılı için geçerli olan kayıt koşullarını ve kayıt takvimini, Özel Okullar Sınav Yürütme Kurulu tarafından ilan edilen başvuru kılavuzunda bulabilirsiniz. Kılavuza ulaşmak için lütfen tıklayınız.