Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı için İngilizce Kimya Öğretmenine ihtiyacımız bulunmaktadır. Aranan nitelikler ve detaylar için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.

İngilizce Kimya Öğretmeni ilanı

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

SEV Uluslararası İnsan Kaynakları sitesi Teach Abroad Turkey sayfasını ziyaret etmek ve iş ilanlarını görmek için tıklayınız.

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız (GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle