Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı'nda okulumuzda görevlendirilmek üzere,

Kız Öğrenci Yurdumuz için tam zamanlı “Belletmen” alınacaktır.

Belletmen; Özel İzmir Amerikan Koleji yurdundaki yatılı erken öğrencileri, yurt yaşamlarında sosyal ve akademik olarak desteklemekle sorumludur. Belletmenin haftanın belli günlerinde yatılılıkta belirlenen program dahilinde yurtta kalması beklenir.

Aranan Genel Nitelikler:

• Üniversite mezunu,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Okul ve yurt ortamında çalışmak konusunda istekli,
  • Dinamik, yüksek motivasyon ve özgüven sahibi,
  • Tercihen pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • Tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip.

İlgilenen adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine 31.07.2018  tarihine kadar iletmeleri rica olunur.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Koleji’nde görevlendirilmek üzere,

“Eğitim Teknolojileri Uzmanı” alınacaktır.

Aranan Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • En az 2 yıl eğitim kurumlarında deneyim sahibi,
  • Eğitimde Teknoloji entegrasyonu tecrübesi olan ,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan ve olmayı hedefleyen,
  • Yenilikçi eğitim uygulamaları ile öğrencileri geleceğin mesleklerine hazırlayabilecek,
  • Kodlama ve maker çalışmalarında deneyim sahibi,
  • Dinamik, üretken, yüksek motivasyon ve özgüven sahibi,
  • İleri derecede İngilizce bilgisine sahip, İngilizce ders verebilecek.

İlgilenen adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine 13.07.2018  tarihine kadar iletmeleri rica olunur.

Tüm başvurular gizlilik prensibi ile değerlendirilecektir.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

SEV Uluslararası İnsan Kaynakları sitesi Teach Abroad Turkey sayfasını ziyaret etmek ve iş ilanlarını görmek için tıklayınız.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi paylaşabilirsiniz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız (GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle